Επιλέξτε
Ημ. άφιξης
Ημ. αναχώρησης
Ενήλικες
Παιδιά
Έλεγχος
Διαθεσιμότητας
Για κρατήσεις λιγότερο από 1 ημέρες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή με email!

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Νέα & Δραστηριότητες

Μουσικό φεστιβάλ Ναυπλίου   

Και φέτος το καλοκαίρι απολαύστε το μουσικό φεστιβάλ Ναυπλίου γεμάτο από πλήθος μουσικών εκδηλώσεων &Events

BBQ Στο Νησί   

BBQ Στο Νησί

Περάστε την ημέρα σας εξερευνώντας το Δασκαλειό το νησάκι που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του νησιού Ρομβη στον κόλπο του Τολού και στο οποίο θα ανακαλύψετε μια βυζαντινή εκκλησία.

Κολυμπήστε και εξερευνήστε τον βυθό   

Κολυμπήστε και εξερευνήστε τον βυθό

Η θάλασσα στο Τολό είναι πεντακάθαρη, ασφαλής και ρηχή ακόμη και για τα μικρότερα παιδιά. Εάν επιθυμείτε να εξερευνήσετε περαιτέρω τον βυθό στο Τολό λειτουργεί σχολή καταδύσεων.

Ημερήσια Κρουαζιέρα στα νησιά Ύδρα & Σπέτσες   

Ημερήσια Κρουαζιέρα στα νησιά Ύδρα & Σπέτσες

Η Ύδρα και οι Σπέτσες είναι από τα πιο γραφικά νησιά του Αργοσαρωνικού με σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης κατά των Οθωμανών. Αποτελούν αγαπημένο παραθεριστικό προορισμό για διάσημους καλλιτέχνες και δημιουργούς.

Στις μέρες μας πολλοί τουρίστες από όλο τον κόσμο επισκέπτονται αυτά τα νησιά, που εξακολουθούν να διατηρούν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους και το μοναδικό χαρακτήρα τους.

Επίσκεψη στην Επίδαυρο & στο αρχαίο θέατρο   

Επίσκεψη στην Επίδαυρο & στο αρχαίο θέατρο

Στην αρχαιότητα η Επίδαυρος ήταν γνωστή για το Ασκληπιείο της, ένα ιερό αφιερωμένο στον Θεό θεραπευτή Ασκληπιό.

Στην Επίδαυρο θα βρείτε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο καλοδιατηρημένα διατηρημένα αρχαία θέατρα του κόσμου όπου κατά τη διάρκεια του Ιουλίου & Αυγούστου λαμβάνουν χώρα παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου.

Επίσκεψη στην Αρχαία Ασσίνη   

Επίσκεψη στην Αρχαία Ασσίνη

Μεταξύ του κόλπου του Τολού και της παραλίας της Πλάκας Δρεπάνου προβάλλει η χερσόνησος Καστράκι, η οποία έχει ταυτιστεί με την ομηρική Ασίνη. Στο σημείο αυτό βρίσκεται ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης της αρχαίας Ασίνης που αποτελεί μοναδικό σημείο επίσκεψης της περιοχής και της Αργολίδος γενικότερα.

Πάσχα στο Τολό   

Πάσχα στο Τολό

Γνωρίστε τα ήθη και έθιμα του τόπου και βιώστε τη μοναδική εμπειρία των πασχαλινών γιορτών στο Τολό, όπου κάθε χρόνο οι πιστοί αναβιώνουν με τον δικό τους παραδοσιακό τρόπο το Θείο Δράμα του Κυρίου και την κορύφωση του την Ανάσταση.

Θαλάσσια σπορ στο Τολό   

Θαλάσσια σπορ στο Τολό

Είστε λάτρης των θαλάσσιων σπορ? Αν ναι το Τολό είναι ο κατάλληλος προορισμός για εσάς. Απολαύστε θαλάσσια σπορ όπως το σκι ή το Kite surf στην αμμώδη παραλία της Ψιλής Άμμου στην άκρη του Τολού.

Έμπειροι καθηγητές και επαγγελματίες αναλαμβάνουν να σας εκπαιδεύσουν με ασφάλεια και να σας παρέχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό. Διαθέσιμα και προγράμματα εκπαίδευσης για μικρά παιδιά.

Επικοινωνία

   +30 27520-59207
      
      
   minoa@minoanhotels.gr
               
   © 2022 MINOA HOTEL   -   Power by Milakis Hotel System V2.1 Milakis Hotel System V2.1